צלקות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/09/2003 | 19:02 | מאת: אפרת

היי גם לי יש אותה בעיה. כל עקיצה בעיקר באיזור הרגליים/ אחרי גילוח משאירה לי צלקת. רופא עור נתן לי retavit אבל נשארו צלקות. נדמה לי שקיימות משחות לצלקות עד שנתיים מיום הופעתן. איך קוראים למשחות האלה? תודה רבה

08/09/2003 | 08:55 | מאת: דלית

יש תכשיר טבעי משמן דם המכבים שמטפל בצלקות. זה על בסיס שמנים אתריים. אוכל לתת לך עוד פרטים במייל.

09/09/2003 | 22:39 | מאת:

שלום אפרת נראה לי שאת מתכוונת לשני מוצרים- קלוקוט ומדרמה. יחד עם זאת, מה שאת מגדירה כצלקות יכול להיות פשוט סימנים חומים או ורודים, לא מורמים, אשר יחלפו עם הזמן מעצמם, ואשר להם התכשירים הללו לא יועילו. בברכה מרקוס