לא אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 13:43 | מאת: יוחנן

אני סובל מ"דלקת זקיק השיער" בפנים, מזה שנים רבות. נאמר לי ע"י קוסמטיקאיות ורופאים כאחד, שאין פיתרון לבעיה. הטיפול העיקרי שאני עושה הוא הסרת שעות חשודות או שהתפתלו מתחת לעור, בעזרת מחט ופינצטה. מחפש תרופה למכה, אבל לא כזו שאצטרך להשתמש בה כל החיים. תכשירים שונים שניסיתי - לא עזרו במאומה. אלו לא "פצעי בגרות". אני בוגר (בן 36)!

08/09/2003 | 09:12 | מאת: דלית

שמעתי על מישהו שעשה הוצאה בלייזר של השערות כדי להמנע מהבעיה, וזה עזר במשהו. זו בטח הוצאה נכבדה. אם אתה רוצה לנסות משהו צנוע יותר יכולה להמליץ לך על תכשירים טבעיים שפותחים את הנקבוביות כדי שהסבום לא יצטבר ומטפלים בדלקת המקומית.

08/09/2003 | 12:09 | מאת: יוחנן

הבעיה היא לא בשערות קיימות אלא בגדילתן של שערות חדשות, שבמקום לצאת דרך העור, גדלות ומתפתלות בתוכו, וכך נגרמת האינפקציה. לייזר לא יעזור, משום שהבעיה בכל שיער הפנים, וזה לא נראה הגיוני. לגבי תכשירים, כבר ניסיתי הכל, כולל פילינג אנזימטי ודבר אינו עוזר.