פצעים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 13:30 | מאת: יוחנן

מזה כשנה, יש פצעים הבאים והולכים, על הקרקפת. אינם כואבים, ואינם גורמים להתקרחות, אך מציקים ויש רגישות למגע. אני בן 36 וצמחוני. האם מעיד הדבר על חוסר כלשהו בתזונה? מה עלי לעשות? האם יש תכשירים טבעיים לטיפול בבעיה?

05/09/2003 | 14:02 | מאת: יוחנן

טיפול בעזרת תרחיץ דיפרוסאליק, ואפילו זריקות של דיפרוספאן - לא עזרו בכלל!!

08/09/2003 | 09:39 | מאת: דלית

יכולה להמליץ לך על תכשיר טבעי על בסיס שמנים אתריים שמטפל בבעיות בקרקפת. בנוסף אם אתה הוא שהזכרת את הבעיות בפנים וכד', היה מאד מומלץ לשתות חליטה של תה שמוציא רעלים מהגוף. אוכל לתת עוד פרטים במייל. כל טוב.

08/09/2003 | 12:12 | מאת: יוחנן

ניסיתי טיפול ממושך עם שמפו ושמן עץ התה האוסטראלי ללא שיפור משמעותי. אני לא מעוניין להרגיע אלא להיפטר מהבעיה.

09/09/2003 | 21:14 | מאת:

שלום, פצעים אילו אינם מעידים על חסר תזונתי אלא קרוב לודאי על תהליך דלקתי( לא זיהומי )בזקיקי השיער. איני יכולה להמליץ על טיפול טבעי אלא על טיפולים קונבנציונליים בברכה מרקוס