גוש בפיטמה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 13:27 | מאת: יוחנן

לפני מספר שבועות, בעקבות גילוי אדמומיות מסביב לאחת הפיטמות שלי, ונפיחות מקומית, שמתחתה היה מורגש גוש כאילו בתוך הפיטמה, ניגשתי לכירורג שד (עד שהצלחתי להגיע אליו, הגוש קטן בצורה משמעותית, והפריחה נעלמה). בבדיקה ידנית טען הרופא שאין ממצא מדאיג ושילח אותי לביתי. לאמי היה סרטן שד, שהוסר בניתוחים. האם יש מקום לדאגה? האם זו סתם דלקת של בלוטת החלב? ועדיין מרגיש שארית במקום, וכאילו מושך מבפנים. ללא כאבים מקומיים. לא היתה עקיצה או שריטה במקום שיכלו לגרום לדלקת הפתאומית. אני בן 36.

05/09/2003 | 13:57 | מאת: יוחנן

צילמתי את הפריחה ויכול לשלוח תמונה דיגיטלית.

05/09/2003 | 13:58 | מאת: יוחנן

צילמתי את הפריחה ויכול לשלוח תמונה דיגיטלית.

09/09/2003 | 21:17 | מאת:

שלום לך התיאור מתאים יותר לתהליך דלקתי אבל במקומך הייתי מפנה את השאלות האחרות לפורום כירורגיה מרקוס