רגישות יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 13:16 | מאת: יוחנן

מזה מספר ימים, שגיליתי כתם קטן (שינוי בצבע העור) על העור שא איבר המין והמקום בעל רגישות יתר עוקצנית-שורפנית למגע, וללא פצעים או הפרשות. לאיזה רופא מומלץ לפנות בנושא? מה זה יכול להיות? ומהו הטיפול הסימפטומטי המומלץ? יש לציין שנשללה אופציה של הדבקה ויראלית מיחסי מין.

09/09/2003 | 00:35 | מאת: יוחנן

נראה כי המקום הופך להיות כאילו צלקתי ודביק למגע. מה זה יכול להיות? למי פונים עם כזה דבר? מעולם לא היה לי כזה דבר.

09/09/2003 | 21:20 | מאת:

שלום לך הדבקה במחלת מין יכולה להיעשות שנים לפני הופעת תסמינים.פנה לרופא עור מרקוס

11/09/2003 | 10:22 | מאת: יוחנן

אין תסמינים המרמזים על מחלת מין. זה נראה יותר כמו התגבשות צלקתית או פטרייתית. הדבר קטן אך מציק!