גרד מסימוביל

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 10:25 | מאת: רעיה

שלום לך, אני סובלת מגרד קשה מאד כשמונה חודשים ולפני כשבועיים עלה החשד שזה בא מלקיחת סימוביל שאני לוקחת כשנה.(עשו לי את כל הבדיקות האחרות כולל ביופסיה והכל תקין). רופאה פנימית אמרה לי שהכירה 2 מקרים כאלו שהגרוד החל 3-4 חודשים לאחר נטילת התרופה וזה מתאים.היא אומרת שהגרד יעלם אחרי תקופה מאד ארוכה-3 חודשים-. רציתי לשאול אותך אם את מכירה גם מקרים כאלו והאם התקופה של העלמות השפעת הכדור כל כך ארוכה. תודה רבה מראש.

09/09/2003 | 21:29 | מאת:

שלום לך בהחלט היגיוני שגרד יופיע מתרופה כמו סימוביל, גם אחרי מספר חודשים. לגבי העלמותו- איני יודעת לגבי זה, אך סביר שהרופאה אשר בקיאה בתופעות לוואי של הכדור אותו היא נותנת תכופות, יודעת על מה שהיא מדברת. בברכה מרקוס