להתהלך בחוטיני

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/09/2003 | 08:41 | מאת: שושן צחור

דוקטור שלום רב, ילדתי במז"ט לפני 9 שבועות. זמן קצר אחרי הלידה שמתי לי שהתפתחו לי על הישבן פצעונים קטנים ואדומים ומטרידים. לא נראה לי שיש קשר לזיעה או חום, שכן אני לא נמצאת כמעט מחוץ לבית ולא מזיעה או לובשת בגדים סינטטים ולא נושמים. בקיצור – מה זה זה?...אמנם אני לא מתכוונת לטופף בעקביי עם חוטיני בחוף הים בימים הקרובים אך עם זאת זה מטריד אותי מאד. למותר לציין שלפני ההריון ובמהלכו התפארתי בישבן חלק כשל תינוק... והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להחזיר עטרה ליושנה?.יש לציין שאני מניקה.. תודה רבה

08/09/2003 | 16:47 | מאת: יש לי תשובה ברורה

מאמי אם את רוצה תבואי אליי בחוטיני אני יבדוק אותך בשמחה..! חחח

09/09/2003 | 21:31 | מאת:

שלום לך תהליך דלקתי של זקיקי השיער בעכוז- זה הענין. בהנקה לא הייתי עושה יותר מאשר לרחוץ את האיזור עם ספוג וסבון אנטיבקטריאלי, ולמרוח תכשיר כמו אקנמיצין- עם מרשם מרופא כמובן. וחוץ מזה- מה רע- לטופף עם חוטיני ותינוק צמוד אליך? תחשבי על זה... בברכה מרקוס