בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/09/2003 | 18:21 | מאת: תמיר

בעיה מטרידה הלכתי להסרת שיער בגב באחת הקליניקות במרכז, לאחר שגילחו לי את הגב משערות התברר שיש לי פצעים כתמים ופגמינטים לאורך כל הגב .דחו לי את הטיפול בטענה שהפיגמנטים מפריעים ולא ניתן להסיר שיער בגב בלייזר כשיש הרבה פיגמנטים. הלכתי לרופא עור שהביא לי משחה אנטיביוטית מיוחדת רק לפצעים הפצעים התייבשו. לגבי הפיגמנטים הרופא אמר שאין פיתרון ואין תרופה או משחה מיוחדת לפיגמנטים. רציתי לדעת ממה באים הפיגמנטים? כיצד ניתן לטפל בהם? מעוניין לשמוע את עצתכם המקצועיות הבעיה מתחילה כבר לתסכל אותי. בתודה מראש. אסי.

06/09/2003 | 23:34 | מאת:

שלום לך איני רואה בעיה אם הכתמים נובעים מהאקנה ולא משמש. גש לייעוץ במרפאה אחרת להסרת שיער. מרקוס