נשירת שיער בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/09/2003 | 16:35 | מאת: אופיר

שלום קראתי את הכתבות באתר על נשירת שיער ועדיין רציתי לקבל מידע נוסף בעניין או אולי המלצה אני בן 16 , יש לי שיער ארוך ונראה לי שיש לי סימני התקרחות כל יום אחרי המקלחת נושרות לי הרבה שיערות והשיער שלי נהיה דליל מיום ליום בקדמת הראש אבא שלי וסבא שלי קירחים. ששאלתי את אבא שלי מתי הוא התחיל להקריח הוא אמר שבגיל 30 בערך אח שלי גם הוא התחיל להקריח בערך בגיל 24, כרגע הוא בן 26 ורואים אצלו בבירור מפרצים. אני חושש מנשירה בגיל צעיר, אני לא משתמש בשום ג'ל לשיער או משהו כזה וחופף כל בוקר האם אני צריך לחפוף עם מרכך או רק עם שמפו ?..אילו מרככים מומלצים ?.. ואולי זה ישמע מוזר אבל רציתי לדעת לעתיד..מהם בערך המחירים של ניתוחי לייזר, ואיך אני משיג מידע על משהו כזה. תודה

06/09/2003 | 22:41 | מאת:

שלום לך, לפני שאתה מגיע לניתוחים, כנס לרופא העור שלך ושאל על טיפול מקומי או בכדורים לנשירה תורשתית, שכן יש כזה. לגבי חפיפה- אין חשיבות לחומרים או תכיפות בנשירה תורשתית. בברכה מרקוס