האם מותר לעשות "טסט"על הסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/09/2003 | 16:21 | מאת: לירן

בלייזר באותו המקום פעמים?? הייתי במרפאות נאטורפיל בראשון ועשו לי הסרת שיער מדגמית בעצמאות הלחיים בפנים אכן באמת רוב השערות לא צמחו עבר כבר שבוע וחצי ורציתי לדעת האם אני יכול ללכת למכון אחר ולעשות שמה עוד הפעם מדגם של הסרת שיער בלייזר באותו המקום(עצמאות הלחיים)???על מנת לגרום לעוד דילול באזור?? המדגם בנאפטורפיל נערך ע"י המכונה שנקראת לייטשיר... בתודה לירן!

06/09/2003 | 22:43 | מאת:

שלום לירן, שיטה מענינת... אין מניעה לעשות נסיון נוסף על שיער חדש שצומח על איזור זה מרקוס