שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה, זה בגלל

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/09/2003 | 02:21 | מאת: אבי

שהתשובה לא ידועה או סיבה אחרת? אני שואל שוב, מה עושות הפטריות(שמופיעות בכפות הרגליים ובמפשעה), שכל כך מגרד? מפרישות חומרים כימיים? זזות בתוך העור? ואיך זה שהמנעות מגירוד עוזר לחיסולן? קראתי את המאמר שבאתר בקישור הזה ולא מצאתי תשובה: http://doctors.co.il/skin/article/20/

06/09/2003 | 22:09 | מאת: ד"ר מרקוס בתשבע- מנהלת הפורום

שלום לך הפטריה גורמת לתגובה דלקתית בעור, ותאי הדלקת מפרישים חומרים הגורמים לגרד. הגרד או המנעות ממנו לא משנים כהוא זה לפטריה מרקוס

07/09/2003 | 23:48 | מאת: אבי

אז למה כשגירדתי התפשטה הפטרייה על פני שטח גדול יותר וכשנמנעתי היא הפסיקה להתפשט(אמנם לא נעלמה)