קעקוע-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/09/2003 | 22:58 | מאת: י.ג

אולי תוכלי לעזור כי אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות וגם אם תוכלי להמליץ לנו על רופא טוב בעלי עשה קעקוע לפני 4 שנים בגב בגודל 12 ס"מ כל מה שצבוע לאדום התנפח לו הינו אצל רופאת עור והיא המליצה על זריקת קוטיזון בנפיחות הוא עשה את הזריקה לפני 3 שבועות ויותר ועדיין לא ירד היא עשתה ניסוי על אזור נפיחות 1 השאלה היא האם יש פיתרון אחר כי הרופא אומרת שאין מה לעשות .את ממליצה לעשות האם זה יכול לפגוע בו דרך כלי דם וקדומא בבקשה עיזרי לנו תודה

02/09/2003 | 00:14 | מאת:

שלום לך אני יכולה לחשוב כרגע על ד"ר לפידות, העוסק גם בהסרת קעקועים בלייזר ומן הסתם יש לו נסיון בנושא. בברכה מרקוס

02/09/2003 | 17:54 | מאת: י.ג

אך אוכל להשיג אותו או איפוא הוא יושב? תודה