פיצעונים על פני מתבגר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/08/2003 | 21:20 | מאת: ענת

שלום רב, בני בן 13 ובחודשים האחרונים יש לו פיצעונים באף ובמצח. האם יש סבון פנים מומלץ לשמור על פנים נקיות (יכול להיות שאלה פצעי שומן, הזעה או התחלת פצעי בגרות) במה כדאי לנקות את הפנים???? תודה

27/08/2003 | 19:13 | מאת: יואב

בתור מתבגר בן 17 וקצת, שסובל כבר כמה שנים טובות מהנאחס הזה שנקרא פצעי בגרות ולאחר נסיוני עם עשרות מוצרי קוסמטיקה שונים בעיקר לניקוי הפנים, הייתי ממליץ לך לקנות סבון לפנים של "ד"ר פישר" שנקרא דרמקס. הוא זול יחסית, בא במיכל של כמות גדולה ושימוש בו שיפר את המצב של הפנים שלי בצורה הטובה ביותר. דבר חשוב : עדיף לקנות סבון זה בבית המרקחת של קופת החולים שלך - כיוון ששם זה יותר זול. דבר נוסף, אל תתפתי לקנות מוצרי קוסמטיקה של חברות "ידועות" במאות שקלים, לא רק שמדובר בבזבוז של הרבה כסף, אלא בבזבוז בכלל, שכן המוצרים האלה שווים ל***. תנסי דרמקס, לא ילך, תמיד אפשר לנסות משהו יותר יקר. בהצלחה. יואב.

29/08/2003 | 18:48 | מאת: גיל

יואב אתה צודק המאה אחוז..!!

31/08/2003 | 12:18 | מאת: ד"ר מרקוס בתשבע- מנהלת הפורום

שלום ענת יש סדרות מעולות לעור המתבגר- אני תמיד ממליצה על סבון הפנים של ניוטרוגינה. אבל יש בלי סוף. זה אכן נשמע כמו תחילתם של פצעי בגרות. מרקוס