כתמים לבנים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/04/2003 | 08:44 | מאת: מישהו

אני בן 30. הסתכלתי היום במראה וראיתי 2 כתמים לבנים קטנים על העור. אין לי בעיות עור ואף-פעם לא היו לי. האם יש ממה להתרגש ? יש מה לעשות ?

08/04/2003 | 12:55 | מאת:

בן 30.שלום, > הסתכלתי היום במראה וראיתי 2 כתמים לבנים קטנים על העור. > אין לי בעיות עור ואף-פעם לא היו לי. > האם יש ממה להתרגש ? > יש מה לעשות ? כדאי להבדק. ישנם מספר סיבות שיכולים להיות לכתמים לבנים, לרוב הם תהליכים שפירים , אך יש כשלה שכדאי לטפל ןלא לדחוק. לכן כדאי לפנות לרופא עור בהקדם. בהצלחה, דר פישר פלד