פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/04/2003 | 05:51 | מאת: ת

אני בת 27. אף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות. בתקופה האחרונה החלו להופיע פצעים באזור הסנטר שנראים כמו פצעי בגרות. כל פעם מופיע פצע אחד, נעלם לאחר שבוע ולאחר תקופה ל מס' שבועות חוזר פצע חדש באותו אזור. רציתי לדעת מה גורם לתופעה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה. תודה.

08/04/2003 | 08:18 | מאת:

ת שלום, > אני בת 27. אף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות. בתקופה האחרונה החלו > להופיע פצעים באזור הסנטר שנראים כמו פצעי בגרות. כל פעם מופיע > פצע אחד, נעלם לאחר שבוע ולאחר תקופה ל מס' שבועות חוזר פצע חדש > באותו אזור. > רציתי לדעת מה גורם לתופעה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה. > תודה. בלי לראות קשה לי לאבחן, יתכן שזה אקנה כתוצאה מתכשירים קוסמטים. כדאי לוודא שרשום על התכשירים שאת מורחת NONCOMEDOGENIC', יתכן שזה נובע מפעילות יתר של בלוטות חלב . כדאי לפנות לרופא עור על מנת לקבל אבחנה מדויקת וטיפול נכון. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד

08/04/2003 | 19:51 | מאת: ת

תודה על תשובתך המהירה אני לא משתמשת בתכשירים קוסמטיים פרט לקרם לחות לעתים רחוקות. אם זה נובע מפעילות יתר של בלוטות חלב, מה הסיבה ואיך ניתן לפתור אותה?