למי כדאי לפנות??

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 13:11 | מאת: מינא

ד"ר ליאונה שלום, אני בת 22 , יש לי המון פצעים בפנים, במיולד באזור הלחיים וסמוך לשיער, אני לא חושבת שאלה פצעי בגרות, גם יש כמה נקודות שחורות וקטמים שחורים מפצעים קודמים. עור הפנים שלי שמן. ואני כעת חושבת לעשות טיפול , אבל למי טוב יותר לפנות? לרופא עור או לקוסמטיקאית?? נמאס לי כבר מהמראה של הפנים שלי, למרות שהמצב לא כל כך חמור ודרמטי, אבל בשבלי זה מדאיג... האם פצעים בולטים במצב של לחץ ואי מנוחה נפשית?? מחכה לתשובה בתודה מראש מינא

26/03/2003 | 14:58 | מאת:

מינא שלום, לפי התיאור את סובלת מאקנה. אם כן אני חושבת שעדיף להתחיל אצל רופא/ת עור משום שהיום יש טיפול שיכול לרפא את האקנה בשם רואקוטן, ויש גם תכשירים אחרים. טיפול של קוסמטיקאית היא חיצונית בלבד ולא מטפלת בשרש הבעיה. אני שמחה שמצב עורך לא כל כך חמור ודרמטי, אבל אם זה מפריע לך מספיק לכתוב לי, כדאי שתטפלי בזה. בהצלחה דר ליאונה פישר פלד

26/03/2003 | 16:20 | מאת: יעל

לד"ר ליאונה שלום, רציתי לשאול מה בדבר כל תופעות הלוואי הנגרמות משימוש ברואקוטן???? האם כל כך מומלץ להשתמש בו למרות תופעות אלו?????