עור קשה ברגל שמציק לאחר פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/04/2003 | 12:17 | מאת: לירן

יש לי עור קשה בשני הרגלים באותו מקום,בחיבור של הבוהן עם הרגל. הלכתי לרופא לפני כחצי שנה הוא נתן לי את המשחה salicylic 3% אך המשחה לא עשתה כלום במשך מספר חודשים. באתי אליו לפני כשבוע והוא הביא לי את אותה משחה רק יותר חזקה(salicylic 40%). שמתי את המשחה כשבוע ימים אך איני רואה שיפור כלשהו ברגל למישהו יש אולי שיטה אחרת אך להוריד את העור הקשה הזה? נ.ב מישהו מכיר שיטה למרוח את המשחה על הרגל בלי שהיא תירד ממנה בלילה?

06/04/2003 | 14:28 | מאת:

לירן שלום, > יש לי עור קשה בשני הרגלים באותו מקום,בחיבור של הבוהן עם הרגל. יתכן שזה נגרם מחיכוך הרגל בנעל בזמן הליכה. אם הבעיה לא מגיבה לטיפול יתכן שגורם הבעיה ממשיך ולכן אין ישועה. > למישהו יש אולי שיטה אחרת אך להוריד את העור הקשה הזה? בעזרת אבן פומה או בלהב (אצל רופא) > מישהו מכיר שיטה למרוח את המשחה על הרגל בלי שהיא תירד ממנה בלילה? למרוח את המשחה ולעתוף עם ניילון הצמדה ולחבוש על זה גרב. בהצלחה דר ליאונה פישר פלד

06/04/2003 | 22:48 | מאת: תודה רבה אנסה,אני יכול לשלב את

שני סוגי הטיפול יחדיו? כאלו גם לקלף את העור עם הסכין וגם עם המחשה תוך כדאי?