שאלה לרופאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/04/2003 | 23:04 | מאת: אבי

שלום רב . האם ידוע לך מתי תגיע לארץ הגירסה הנוזלית ( לקרקפת ) של דייבונקס ,לטיפול בפסוריאזיס? בחו"ל זה קיים כבר די הרבה זמן , ולא הצלחתי לתפוס את החברה המייבאת את התרופה לארץ על מנת לקבל תשובה . אודה לך באם תשיבי לי .

06/04/2003 | 02:04 | מאת:

אבי שלום רב . > האם ידוע לך מתי תגיע לארץ הגירסה הנוזלית ( לקרקפת ) של > דייבונקס ,לטיפול בפסוריאזיס? > בחו"ל זה קיים כבר די הרבה זמן , ולא הצלחתי לתפוס את החברה > המייבאת את התרופה לארץ על מנת לקבל תשובה . החברה אמרה לי שזה היה צריך כבר להגיע בינואר! גם אני מחכה על מנת שאוכל לטפל בחולים.... נקווה שבקרוב. שבוע טוב ובהצלחה, דר ליאונה פישר פלד