הסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/04/2003 | 14:59 | מאת: רועי- בן 22

ליאונה שלום, כיוון שאין לי כסף להסרת שיער בלייזר (וגם שמעתי שתוצאות הטיפולים לא משהו ולא מחזיקות זמן ממושך), החלטתי לעשות שעווה בחזה, בטן, כתפיים. האם השעווה אינה פוגעת באפידרמיס?! האם היא לא מסירה באופן מזיק שכבות עור?! האם את ממליצה לגבר לעשות שעווה או לוותר על זה?! האם יש שיטות נוספות להסרת שיער?! בהקשר לשאלות אציין (במידה ורלוונטי למתן תשובה) כי צבע עורי שחום ואני נוהג להשתזף בשמש!!- על אף הידיעה שקרם הגנה לא מונע בהרבה את הנזקים הממושכים לעור. תודה,

02/04/2003 | 16:50 | מאת:

רועי שלום, > כיוון שאין לי כסף להסרת שיער בלייזר (וגם שמעתי שתוצאות הטיפולים > לא משהו ולא מחזיקות זמן ממושך), החלטתי לעשות שעווה בחזה, בטן, > כתפיים. > האם השעווה אינה פוגעת באפידרמיס?! לא אם עושים בצורה נכונה. אך תיזהר , העור יכול להפוך ליותר כהה לאחר הטיפול. (post inflammatory hyperpigmentation) > האם היא לא מסירה באופן מזיק שכבות עור?! לא > האם את ממליצה לגבר לעשות שעווה או לוותר על זה?! תלוי במידת הסבל שלך. > האם יש שיטות נוספות להסרת שיער?! גילוח, אפילציה > בהקשר לשאלות אציין (במידה ורלוונטי למתן תשובה) כי צבע עורי שחום > ואני נוהג להשתזף בשמש!!- על אף הידיעה שקרם הגנה לא מונע בהרבה > את הנזקים הממושכים לעור. לא חכם מצידך.... בהצלחה דר ליאונה פישר פלד