יובש בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 00:03 | מאת: יוסי ב'

שלום רב, בכל פעם לאחר מקלחת (בעיקר בבוקר) - יש לי תופעה של יובש משני צידי האף ולפעמים במצח - זה נראה כמו קילופים קטנים ולעיתים רחוקות יש גם אדמומיות. קרם לחות עוזר אבל רק עד סוף היום ורק אם אני לא שוטף את הפנים או מקנח את האף - אז הכל חוזר. חשבתי שזו סבוריאה - אבל ברוב האתרים שביקרתי בהם התמונות הרבה יותר גרועות מהמצב הקיים. האם יש טיפול תרופתי (אולי משחה) לבעיה זו?

26/03/2003 | 08:22 | מאת:

ליוסי שלום, התיאור שלך מתאר סבורהה קלה שבהחלט ניתן לטפל בו. כדאי לגשת לרופא/ה העור הקרוב. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד

26/03/2003 | 08:45 | מאת: יוסי ב'

תודה רבה על התשובה המהירה. יש לך רופא מומלץ באיזור באר שבע (קופ"ח מכבי)? ושוב תודה. סוף שבוע נעים