דחוף: המנגיומה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 00:02 | מאת: שקד

שלום. אני אמא טרייה מאוד. יש לביתי מעין כתם אדום וגדול, ועפ"י דברי הרופאים זוהי המנגיומה (סוג/שם של גידול?... , שעלולה לגדול ולהתכהות. מה זה בדיוק? אודה מאוד למתן תשובתכם במהרה עקב חששותי הרבים.

26/03/2003 | 08:18 | מאת:

לשקד שלום, קודם כל מזל טוב! גידול קל! המנגיומה זה נגע שפיר ושכיח. בילדים יש סוגים שונים עם תופעות שונות. הטיפול בהם, אם יש צורך, מותנה במיקום ובסוג של ההמנגיומה. מומלץ לגשת לרופא עור בהקדם האפשרי על מנת להקל על חששותיך. בהצלחה, שתזכי להרבה נחת, דר ליאונה פישר פלד