הבדל

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/03/2003 | 19:27 | מאת: ד

ד"ר שלום !! רציתי לדעת מה ההבדל בין פסוריאזיס לבין סבוריאה דרמטיטיס ?

01/04/2003 | 09:42 | מאת:

ד שלום !! > יש הרבה הבדלים! הם מחלות שלעיתים קשה להבדיל ביניהם ויש שסובלים משניהם. האם יש לך שאלה /ות יותר ספציפי/ות? אשמח לענות, נכתבו ספרים על שני המחלות! דר ליאונה פישר פלד

01/04/2003 | 16:13 | מאת: ד

האמת היא שיש לי פסוריאזיס וולגריס ואני כל הזמן שומע על סבוריאה דרמטיטיס..גם באתר של פסוריאזיס ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ומה יותר חמור והאם יש טיפול ... ועוד שאלה.. אני לוקח ניאוטיגסון כבר שבועיים והיום התעוררתי עם כאב ראש בדורת דקירות קטנות בצד שמאל של הראש ...יכול להיות שזה תופעת לוואי של הכדור ? ודרך אגב אני עושה טיפולים בלייזר אקסימר(פרטי).