אזור ה - T אדום ושומני

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/03/2003 | 18:32 | מאת: יובל

שלום, איזור ה - T שלי אדום ושמנוני כל הזמן. ניסיתי רופאי עור, וכולם נותנים לי משחות לסברואה, שלא ממש עוזרות. ניסיתי גם תכשירים לא רפואיים, סבוקלם ודומיו, אך ללא הועיל. האם את יכולה להמליץ לי על קרמים אחרים שאולי סוף סוף יעזרו לי. המון תודה וברכות על פתיחת הפורום.

25/03/2003 | 20:30 | מאת:

שלום יובל ותודה על איחולך, בלי לראות קשה לאבחן, לפי התיאור סבורהה בהחלט בא בחשבון. אילו משחות ניסת ולכמה זמן? כמה זמן יש לך את הבעיה? מומלץ לשוב לרופא שטיפל בך על מנת שיוכל להמשיך את הטיפול ולשנותו לפי הצורך. זה עונה שהרבה חולים סובלים מסבורהה (נחמה פרוטה!). בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד