פצעונים בגב ובידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/03/2003 | 18:40 | מאת: רועי

שלום אני רועי ואני רוצה לבקש עזרה אני עוד מעט בן 17 ואני סובל מפצעוניפ בגב ובידיים אני נראה טוב מאוד ואני רוצה לטפל בבעיה כי היא מנעה ממני התקרבות לבנות שאהבו אותי ושאני אהבתי אותן ,והפבדתי המון כיף יחסית הייתי מעוניין לקבל את דעת המומחה בתודה רבה רועי ואני הודה לך מקרב לב על העזרה שתעניקי לי בתקווה

30/03/2003 | 21:54 | מאת:

רועי שלום, מאחר שאתה סובל מפצעונים בגב ובידיים, ואתה רוצה לטפל בבעיה כי היא מנעה ממך המון כיף, כדאי לפנות לרופא/ת עור ולקבל טיפול. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד