פיטריות בציפורניים
דיון מתוך פורום רפואת עור
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני סובלת מפיטריות בצפורניים כבר המון שנים, כל פעם מנסה טיפול אחר כדי לגמור עם הסיוט הזה....(פיטרה-פיקס/משחה שהומלצה ע"י אודטה ודנין/ ו-פעמיים טיפול בכדורים היקרים בהמלצת הרופא). עם הכדורים הגעתי למצב הכי אידיאלי !!! אבל לצערי אחרי מס' חודשים הפיטרייה חזרה. שאלתי היא - איך אפשר למנוע את חזרתן של הפיטריות לציפורנים ???? האם צריך להחליף את כל הנעליים שנעלתי לפני הטיפול ולקנות חדשות ???? האם צריך לעשות חיטוי מחדש באמבטיה ??? או שמא הפיטריה מקננת בגוף שלי ונגזר עליי כל החיים לסבול מהמכה המכוערת הזאת ???? אנא תשובתך, אני באמת מיואשת.
שלום רב ניתן להכחיד את הפטריה בחומר צמחי המחסל אותה אך יתכן כי לאחר הכחדתה יהא צורך למרחו לשם מניעה. אך זהו הליך פשוט הנמשך כדקה. אסייע לך באם תחפצי. בברכה רמי מור
אני אשמח מאוד לקבל עוד אינפורמציה בנושא. האם אני צריכה קודם לסיים את הטיפול הקונבנציונאלי או שמספיק הטיפול שאתה מדבר עליו ... ולמה לא שמעתי על זה עד היום ????
סליחה. אבל ההודעה מ"אתה רציני" - היתה ממני... רק שמרוב התלהבות כתבתי את רחשי ליבי ב"שם הכותב".....
ענבר, שלום ראשית. אין ניסים (כלומר: הזהרי מהמתחזה ל"מומחה", ש"מצליח" לרפא את כל התחלואים אצל כל מבקרי הפורום באמצעות "תרופות הפלא" שלו). פרסום חינם - דרך הפורום - תוך ניצול של תמימותם של אלה המחפשים פתרון אמיתי איננו מספיק ודורש טיפול מקצועי ולעתים גם ממושך. אני יכולה להמליץ לך - מנסיוני האישי ושל חברה שהמליצה בפני - לבדוק את יכולתו של מרכז רפואי הממוקם בת"א, וברשותו גם מחלקה מיוחדת שמתמחה בנושא (זה לא פיטרהפיקס) ושיטתם פתרה לי ולחברתי את הבעיה (כאמור, לא בשיטת קסמים, אלא תוך הקפדה על ביצוע ההוראות שקיבלנו). הטלפון שלהם 1-800-460046 וכדאי לבדוק אם הם יתאימו לך. תצליחי
תודה אילנה. אני באמת אבדוק את המקום בת"א. בכל אופן תודה גם האזהרה ...זה באמת נשמע מפתה...
זוהי פרסומת סמויה וותיקה ומוכרת. לעומתה יש הצלחות מוכרות ומגובות ע"י מומחה. ניתן לחסל פטרת הצפרניים בלא לחסל את כיסו של החולה. שימי לב כמה פרטים מובנים מובאים בהודעה הממליצה כביכול. יעני המלצה ידידותית. שימי לב כיצד הם מסודרים בשיטיות. יש לי במאגר את אותו הטכסט רק בוריאציה שונה בשאלות פורום קודמות. הנה הם גלויות וכתובות : דר' קרמר משה - רופא מומחה למחלות עור פסוריאזיס , אורטיקריה , אטופיק דרמטיטיס , סבוריאה , ויטיליגו , אקנה. עדות אישית על טיפוליו של רמי מור. אני דר' קרמר משה - מומחה למחלות עור, מכיר היטב את רמי מור (הומאופט) מתוך היכרות אישית ורפואית. מתוך מעקב אישי,שיחה ותצפיות בחולים שעברו אצלו טיפולים במחלות שצויינו לעי"ל, יכול אני להעיד על שיפור משמעותי במצבם של החולים, על אף שטיפול קונבנציונלי לא היטיב עמם. ניתן לומר שהישגיו יכולים לעניין את קהילת הרופאים שאינם מצליחים לרפא בדרך הקונבנציונלית את המחלות שצויינו לעי"ל, ויש להכיר במגבלות הרפואיות של הרופאים במצבים מסויימים. אני אישית הפניתי אליו מספר חולים אשר זכו ליחס אישי מכובד ולנסיגת הנגעים בעור במחלות אלה לשימחתם בברכה. דר' קרמר משה.