פנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/03/2003 | 16:38 | מאת: שני

שלום, אני בת 26 ולאחרונה יש לי בעיה עם עור הפנים: לאחר הפסקה מגלולות חזרתי ליטול את אותו הסוג ונראה כי הגוף שלי הגיב לכך לא כ"כ טוב שכן הפנים שלי הפכו שומניות וצצו פצעונים שזה לא אופייני לי בד"כ. מאז חלפו חודשיים הפסקתי עם הגלולות אך נראה כי הפנים שלי "מייצרים" פצעונים ומתקשים להירפא כליל... מה עושים??? אני חוששת שישארו סימנים מיותרים ולא יודעת איך רצוי לטפל... אשמח לעצתך.

25/03/2003 | 17:37 | מאת: .

25/03/2003 | 20:24 | מאת:

לשני שלום, עניתי מקודם לשאלה, אך כעת זה לא עולה במחשב, אם כבר קיבלת את התשובה את יכולה להתעלם מהודעה זו. שינויים הורמונלים בהחלט יכולים לגרום לאקנה. מומלץ לגשת לרופא/ה העור על מנת לקבל טיפול בהקדם ולמנוע כתמים וצלקות מיותרים. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד