התרופה אלידל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/09/2003 | 17:40 | מאת: נועה

אבקש אינפורמציה לגבי התרופה אשר באה להקל על אטופיק דרמטיטיס והאם אפשר למורחה ללא הגבלת זמן האם אין בה סטרואידים או חומרים היכולים לגרום לסרטן העור או לפגוע במערכות אחרות של הגוף

11/09/2003 | 09:56 | מאת:

שלום נועה המשחה היא טיפול חדש באטופיק דרמטיטיס. אין בה סטרואידים והיא מיועדת לטיפול במצבים בהם סטרואידים לא עוזרים או לחילופין אסורים לשימוש. מורחים אותה עד שנעלמת הפריחה, ואז מפסיקים עד לפעם הבאה. לא משתמשים באופן רציף. לימור איזנבוד