סרטן הודצ'קין ואי ספיקת לב קשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/08/2003 | 13:33 | מאת: אוריאל

שלום רב ! ברצוני לדעת האם מוכרת לך התרופה : קרדיוקסן ? ייעוד ? תופעות לוואי? נזקים ? האם מוכרת לך תרופה בשם DOX XL ..????? האם מוכר לך השימוש בתרופה העשויה מסחוס של כריש לצורך טיפול בסרטן ??

25/08/2003 | 23:26 | מאת:

שלום אוריאל קרדיוקסן היא תרופה המיועדת להגנה על הלב בנשים המטופלות בטיפול כימותרפי על ידי דוקסורוביצין שהיא תרופה אשר עלולה לפגוע בלב. האם כוונתך ל-DOXIL? אם כן זהו השם המסחרי של דוקסורוביצין המוזכר קודם. שמעתי על הטיפול בסחוס של כריש. היו שטענו כי הוא יעיל, אך לא ראיתי עבודות על כך. קח בחשבון כי הטיפול הוא מאד יקר. לימור איזנבוד