איחסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/08/2003 | 15:29 | מאת: טלי

אני משתמשת בכוריגון,מנוגון,אוטרגסטן,אסטרופם,הכל במסגרת טיפול פוריות. התרופות מוחזקות בארון סגור וחשוך אבל הטמפרטורה שם מגיעה לכ-30 מעלות ואין לנו מזגן. על חלק מהתרופות רשום להחזיק במקום יבש וקריר ועל חלק -להחזיק מתחת 25 מעלות. האם יש חשש לפגיעה בתרופות האלה וביעילותן?

25/08/2003 | 22:14 | מאת:

שלום טלי. לתרופות בכלל ולהורמונים בפרט יש חשיבות רבה בנושא הטמפרטורה. מה עוד שכמו שאת מתארת התרופות נמצאות בטמפרטורה הגבוהה הרבה שעות/ימים. כדאי להעבירן למקום איחסון מתאים יותר, שבו הטמפרטורה אינה עולה על 25 מעלות. לימור איזנבוד