קשר בין ליפיטור וכאב רקטלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/07/2003 | 14:54 | מאת: אבי

לוקח מזה שנה ליפיטור 10. האם אפשרי שתופעת לוואי של תרופה זו תהיה כאב רקטלי קשה, ממושך (בערך שנה) שממנו אני סובל? לא נמצאו ממצאים חיוביים בבדיקת דם כולל אנזימי כבד וכיו"ב. לרופאים המומחים, לאחר בדיקות מקיפות, אין הסבר לכאב זה. ההשערה בלבד היא שמדובר על פרוקטלגיה פוגקס (לא קלאסית). בהפסקת ליפיטור לשבועיים לא חל שינוי והפסקה ממושכת או החלפת תרופה ממשפחה אחרת אינה ניתנת לי ע"י רופא המשפחה. בתודה, אבי, בן 59

04/08/2003 | 07:29 | מאת:

שלום אבי חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי איזכור לכאב כזה כתופעת לוואי של הכדור. אולי בכל זאת לנסות כדור אחר? לימור איזנבוד