כדורים לטיפול באלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/07/2003 | 08:07 | מאת: חן

ביתי בת 10 קיבלה אתמול מרשם מרופא לכדורים בשם TELFAST מאחר ותרופות אחרות לאלרגיה כבר חדלו מלהשפיע (היא סובלת מאורטיקריה כ-5 שנים). כשהלכתי אתמול לקנות את התרופה נאמר לי שניתן להשתמש בתרופה זו מגיל 12. כמו כן המינון גבוה מדי- 2 כדורים ביום, כאשר כתוב בעלון שהמינון המומלץ הינו כדור אחד ביום. אני פונה אלייך לחוות דעת מקצועית נוספת.

27/07/2003 | 08:05 | מאת:

שלום חן. אין איסור למתן התרופה לילדים מתחת לגיל 12. נכון שהתרופה לא מומלצת אך לא אסורה. המינון הוא אכן 2 כדורים ליום במקרים של אורטיקריה. לימור איזנבוד