פרמרין וליויאל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/07/2003 | 19:53 | מאת: טינה

שלום. אני בת 64, קיבלתי כעת מרופא הנשים שלי ליויאל כאשר עד עתה במשך 13 שנים נטלתי פרמרין + 625 האם אין הגלולות זהות מבחינת ההרכב שלהן? האם יש לליויאל תופעות לוואי? מודה לך מאד טינה

20/07/2003 | 07:37 | מאת:

שלום טינה אין גלולות זהות מבחינת ההרכב. לליויאל ישנן מספר תופעות לוואי (שדרך אגב בספרות מופיעות כמעט אותן תופעות לוואי גם לפרמריל פלוס): כאבי ראש, סחרחורת, בצקת ועליה במשקל, אי נוחות במערכת העיכול, יתכנו בעיות בקרישת הדם, ותתכן ירידה בכולסטרול HDL. לימור איזנבוד