פסאודו-אפדרין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/07/2003 | 16:13 | מאת: יעל

אני סובלת שנים מנזלת כרונית. לאחרונה ניסיתי לקחת קלארינאז (clarinase) עם הטבה ניכרת. עשיתי "ניסוי" כדי לראות איזה מרכיב בתרופה עוזר לי יותר - ניסיתי לקחת לורסטין לבד - ללא השפעה משמעותית. לכן ככל הנראה מה שעוזר לי בתרופה הוא הפסאודו-אפדרין במינון גבוה. שאלתי - האם יש בעיתיות בלקיחת פסאודו-אפדרין (למשל בצורה של סינופד) לאורך זמן?

14/07/2003 | 11:31 | מאת:

שלום יעל החומר מיועד לטיפול בנזלת, בד"כ על רקע אלרגי. מכאן שהוא מיועד לטיפול לתקופות ארוכות. מה שחשוב להמשיך להגיע לרופא המטפל ולא להמשיך לקחת את התכשיר על דעת עצמך למרות שעוזר. לימור איזנבוד