טריבמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/07/2003 | 08:41 | מאת: גילה

שלום רב, אבי בן 75 ונוטל תוספת ויטמים B (טריבמין) בהמלצת רופא המשפחה, במשך שנתיים. ברצוני לשאול אם אין השפעות מזיקות לניטלת תוספת ויטמין זה במשך תקופה ארוכה . יש לציין כי רופא המשפחה ממליץ להמשיך לקחת, אך אנו מודאגים כי בעלון לצרכן כתוב בפירוש שיכולה להיות השפעה על מערכת העצבים. יש לציין כי אבי לוקח תרופות נוספות (תרופה לדילול הדם ). בברכה גילה הבת המודאגת

08/07/2003 | 21:29 | מאת:

שלום גילה תופעת הלוואי של מערכת העצבים נובעת מלקיחה של ויטמין B6 (אחד ממרכיבי הכדור), במינון של מעל 500 מ"ג לאורך זמן. התופעה מתבטאת באי יציבות, קהות חושים וסירבול בכפות הידיים. אם לא נתקלתם בתופעות אלה עד כה יש להניח כי אין שום פגיעה. ז"א יש להמשיך את לקיחת הכדור אך להיות עירניים. לימור איזנבוד

09/07/2003 | 07:54 | מאת: גילה

ללימור איזנבוד [מנהלת הפורום] תודה רבה על תשובתך גילה