לופרסור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/07/2003 | 11:04 | מאת: סילבי

שלום , אני לוקחת מדי יום כדור לופרסור כטיפול בהפרעות קצב ורציתי לדעת אם קיימת בעיה להכנס להריון עם התרופה הזאת תודה

04/07/2003 | 09:15 | מאת:

שלום סילבי התרופה אמנם עוברת את השיליה ובזמן הנקה עוברת בחלב, אולם בסקרים שנערכו על נשים הרות שסבלו מיתר לחץ דם וטופלו בתרופה נמצא לתרופה אפקט חיובי על האם והעובר ולא דווח על שינויים בקצב הלב או רמות הסוכר של העובר וכן בקצב גידולו. בכל מקרה יש לדווח לרופא על הכוונה להכנס להריון ולהתייעץ איתו. לימור איזנבוד