ויטמיןC

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/06/2003 | 18:24 | מאת: דינה

כשאני לוקחת ויטמין C אני מקבלת לאחר מכן דפיקות לב מהירות והרגשה של חוסר מנוחה . מה יכולה להיות הסיבה.ניסיתי מספר פעמים אולם בגלל התופעה הזאת לא המשכתי. יש לציין שאני מחפשת ויטמין C ללא צירופים שונים ומשונים.תודה.הכוונה לויטמין טהור וטיבעי. היתה תקופה ששתיתי תה של פקעות וורדים אבל נודע לי שכל הויטמינים נהרסים בחום אז מה עושים?אני ממעטת לאכול פירות וירקות בגלל סיבות טכניות לכן אני זקוקה לתוסף או אפילו משקה טיבעי אם יש. תודה.

15/06/2003 | 21:33 | מאת:

שלום דינה. אם את ממעטת לאכול פירות וירקות, מדוע שלא תנסי לקחת מולטי ויטמין שמכיל עוד מספר השלמות תזונתיות חוץ מויטמין C. דרך אגב, אין שום משמעות להיות הויטמין טבעי או סינטטי. החומר הוא אותו חומר. לימור איזנבוד

16/06/2003 | 19:30 | מאת: יובל

ישנה חברה בשם פלוריש המיצרת ויטמין סי למטרות שונות שווה לקבל יעוץ בחברה ובסופר פארם על מוצרי החברה

16/06/2003 | 22:09 | מאת: דינה