מיקרוסקין ופטריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/06/2003 | 14:07 | מאת: ערן

1.בעתון של סופשבוע נרשם על תרופה זו מיקרוסקין שהיא נהדרת לטיפול בפטריות עור. האם שפשפת נחשבת פטריית עור ? האם המחיר שלה למיטב ידיעתך 150 ש"ח מצדיק את המחיר ? האם יש תרופות זהות בהרכב זה ? 2.האם יכול להגרם נזק מנטילת כדורים נגד פטריות עור ? בתודה מראש

07/06/2003 | 23:44 | מאת:

שלום ערן. 1. שפשפת היא סוג של פטריה. המחיר נשמע גבוה, אולם אם זה הדבר ש"יושיע" אולי זה לא גבוה. השאלה כמה ניסית דברים אחרים... נראה לי שזו תרופה "טבעית", ואיני יודעת את מרכיביה. 2. כדורים נגד פטריות ניתנים לתקופה מוגבלת תחת פיקוח רופא אשר מפנה בעת הצורך לבדיקת דם. לימור איזנבוד