קלמנרבין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/06/2003 | 15:24 | מאת: נירה

שלום, האם אפשר ליטול סירופ קלמנרבין כאשר מרגישים מתח גם התייעצות קודמת עם רופא? והאם יש לקלמנרבין תופעות לוואי? בתודה מראש, נירה

07/06/2003 | 23:14 | מאת:

שלום נירה. ניתן לשתות סירופ קלמנרבין גם ללא התייעצות עם רופא (אלא אם את סובלת ממחלה כרונית כלשהי). התרופה נמכרת גם ללא מרשם רופא. בזמן לקיחת התרופה יש לקחת בחשבון כי העובדה שהתרופה מרגיעה יכולה לגרום לחלק מהאנשים ישנוניות וטשטוש. ולכן יש להזהר בנהיגה ובעבודות מסוכנות, לפחות עד שלומדים איך התרופה משפיעה עלייך. לימור איזנבוד