שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/06/2003 | 22:24 | מאת: מירב

שלום רציתי לשאול אני לקחתי פרולול במשך שנה בשל פעילות יתר של בלוטת התריס עכשיו הפסקתי את התרופה לפני כשבועיים האם אני אמורה להרגיש תופעות לוואי אחרי הפסקת התרופה כי אני את שרמרגישה מעין כאב בלב כאילו אני מרגישה שריר הלב שקודם לא הרגשתי זאת האם זה יכול להיות מהפסקת התרופה תודה

07/06/2003 | 23:06 | מאת:

שלום מירב הפסקת לקיחה של תרופה כמו פרולול חייבת להיות בפיקוח ובהוראת רופא. הכדור משפיע על קצב הלב ועל לחץ הדם ולקיחתו/אי לקיחתו חייבת להיות מבוקרת! פני לרופא שהורה לך על הפסקת הכדור ודווחי לו על מה שאת מרגישה. לימור איזנבוד