טמודל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/06/2003 | 12:54 | מאת: יעל

שלום רב! אבי חולה מלנומה ולפני כמה חודשים גילו גרורות במוח. אבי חבר קופ"ח כללית ולקריטריונים שלו זה לא בסל הבריאות. לפני חודש וחצי ביקשנו מהמרפאה את הכדור והרוקחת קיבלה אישור. עכשיו שביקשנו לעוד חודש הם אומרים שפעם שעברה זה היה בטעות והתשובה כרגע היא שלילית. שאלתי היא האם בתרופה שמפתחת תלות כמו טמודל הם יכולים להתנער מלתת את התרופה בשנית? בתודה מראש.

07/06/2003 | 22:52 | מאת:

שלום יעל לקופ"ח יש קריטריונים משלהם לסבסוד התרופות. ישנם היום משככי כאבים אחרים שאולי אותם הקופה מאשרת, ואשר יעילותם טובה מאד. למה שלא תנסו משהו כזה? לימור איזנבוד

22/06/2003 | 01:23 | מאת: רפי

קודם כל זאות תרופה מעולה ויקרה מאוד אני ניהלתי משפט נגד קופת החולים אם את זקוקה לפרטים נוספים זה הדואר שלי[email protected]