q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/05/2003 | 22:37 | מאת: יעלי

שלום לימור, רציתי לשאול לגבי אנזים Q10 ,בבתי הטבע ממליצים עליו לשיפור מערכת הלב עייפות ודלקות חניכיים האם כל אחד יכול לקחת ?האם קיימת בעיה בין תרופתית? תודה.

02/06/2003 | 21:53 | מאת:

יעלי שלום אמנם זהו חומר יעיל מאד אולם חשוב לדעת כי ייתכנו תגובות בין תרופתיות עם חומרים מורידי רמות כולסטרול וסוכר בדם, עם קומדין ואינסולין. תופעות לוואי שדווחו על ידי חולים היו קשיים בהרדמות,, הסמקה, בחילה, כאבים בבטן עליונה, סחרחורת, רגישות לאור וכאבי ראש. לימור איזנבוד

02/06/2003 | 22:49 | מאת: אלמוני

ללימור שלום, ראיתי את תשובתך, ואני תוהה האם עלי להפסיק לקחת את התוסף הנ"ל (שאני לוקח מיוזמתי) מכיוון שאני לוקח גם את התרופה ליפידל (לפי מרשם כמובן) . אודה לך מאד ומבקש שתעני בהקדם כי איני רוצה לקחת תרופה ולפגוע ביעילותה.