טגרטול ולמיקטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/05/2003 | 03:01 | מאת: דורון

שלום אני נוטל את 2 התרופות הנ"ל. רציתי לדעת האם התרופות (או אחת מהם) גורמים לירידה בחשק המיני, קיבלתי 2 תשובות סותרות מ-2 רופאים. תודה רבה.

31/05/2003 | 16:40 | מאת:

שלום דורון לטגרטול ישנה תופעת לוואי שאינה מאד נפוצה אך קיימת: אימפוטנציה. תופעה זו לא קיימת בלמיקטל. לימור איזנבוד

01/06/2003 | 03:27 | מאת: דורון

שלום לימור ותודה על תשובתך. אני שאלתי על ירידה בחשק המיני, כי מבחינת תפקוד מיני אין בעיה ובטח לא אימפוטנציה(חוסר יכולת לתפקד מינית) האם ידוע לך על ירידה בחשק המיני כתופעת לוואי של התרופה? איך ניתן לדעת בודאות האם תופעת הלוואי היא מהכדור? תודה.