טרמדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/03/2003 | 16:54 | מאת: אלי

אבקש מידע בנוגע לטיפות שניתנו לי נגד כאבי גב בשם "טרמדקס" לא מצאתי שום חומר באינטרנט תודה

09/03/2003 | 22:18 | מאת:

שלום אלי ותודה על פניתך לפורום התרופה טרמדקס מכילה חומר פעיל הנקרא TRAMADOL. אם תחפש באינטרנט לפי החומר הפעיל, תמצא מידע. בכל מקרה זוהי תרופה משככת כאבים הניתנת לכאבים בינוניים עד חזקים. הוא שייך למשפחת האופיידים אליה משתייך גם המורפין. תופעת הלוואי הנפוצה ביותר הינה בחילות והקאות (במיוחד בתחילת הטיפול), ונמנום.לתרופה קיימות גם תופעות לוואי אחרות, אם כי פחות שכיחות, כמו: יובש בפה, הזעת יתר, כאב ראש, הסמקה, שינויים בקצב לב ועוד. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

10/03/2003 | 07:18 | מאת: אלי

תודה אבל בכל זאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט גם על TRAMADOL. אם תוכלי לצרף קישור אודה לך מאוד תודה