שתי שאלות : durabiotic והתכווצות שרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/05/2003 | 18:14 | מאת: חולת לימפאדמה

אני שמחה שגיליתי פורום זה : יש לי שתי שאלות שאינן קשורות זו לזו (אעפ"י שאני יודעת שהתכווצות שרירים יכולה להיות קשורה לתופעת לוואי של ה-durabiotic) : שאלה 1 : durabiotic קיבלתי במשך 3 חודשים זריקה אחת לחודש של 1,200,000 יח' durabiotic עקב היותי חולת לימפאדמה שסבלה מ-erysipelas ("שושנה") ב-2 הרגליים ובעיקר בשמאלית. מאחר ויש לי זיהומי עור ותת-עור חוזרים וכעת יש לי כיבים פתוחים קיבלתי בזמנו זריקה זו, אך נתקפתי בכל פעם בתופעות שנראו לבביות וכן הרגשה איומה ולכן ביולי 2002 הופסקו הזריקות. שאלתי, האם יש זריקה מקבילה שהחומר משתחרר ממנה באופן שמונע הישנות "שושנה" וזיהומים וכיצד ניתן לדאוג שהתופעות הלבביות וההרגשה הרעה לא ישובו בזריקות אחרות אם קיימות בכלל ? שאלה 2 : התכווצות שרירים אתמול בלילה התרחשה בשוק השמאלית שלי התכווצות שרירים בלתי נסבלת. אינני נמצאת בתנועה לאחרונה, עקב הכיבים המכאיבים. אני יודעת שאם הייתי עושה התעמלות והליכה הייתי אולי גורמת להתקדמות בריפוי הכיבים, אך כנראה שזהו פרדוכס. האם ייתכן שהתכווצות שרירים הינה מחוסר של מגנזיום או חומצה פולית/ויטמין b-12 ? למי עלי לפנות ומה עלי לבקש ?

08/05/2003 | 21:43 | מאת:

שלום לחולת הלימפאדה ותודה על פניתך. הייתי שמחה לעזור לך, אך בגלל היות המצב כה מורכב, אני נאלצת להפנות אותך לרופא המטפל והמרכז את כל מכלול הטיפולים שאת מקבלת. הוא זה שינסה להחליף את הדוראביוטיק (אין כל כך הרבה אלטרנטיבות...), וינסה לטפל בהתכווצויות. זה נכון שטוענים שההתכווצויות לעיתים מקורן בחוסר מגנזיום. לימור איזנבוד