ספירט WHITFIELD

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/05/2003 | 22:37 | מאת: ערן

שלום רב, יש לי שפשפת מזה כ-4 חודשים אשר לא עוברת ע"י טיפול נוגד פטריות של מרשם רופא. אחד הגולשים הציע לי לקנות את הספירט WHITFIELD ,ולרסס על השפשפת. מה דעתך בעניין ? האם יכול להגרם איזה נזק ? וכמה פעמיים לרסס ? בתודה מראש

06/05/2003 | 08:25 | מאת:

שלום ערן ותודה על פניתך ספירט וויטפילד מיועד לטיפול בפטריות. גם שפשפת היא סוג של פטרת ויש סיכוי טוב שזה יעזור. הבעיה שהספירט מבוסס על אלכוהול וזה די שורף לשים אותו על עור מגורה כמו במקרה של שפשפת. למה אינך פונה לרופא עור. 4 חודשים זה מספיק זמן כדי לתת הזדמנות למישהו שזה תחום עיסוקו. לימור איזנבוד

06/05/2003 | 15:47 | מאת: ערן

תודה על תשובתך. אך ניסיתי מלא משחות של מרשם רופא שלא עזרו לי.אני מרגיש שהרופאים "מנסים" עלי מלא משחות. אני מעדיף שזה ישרוף לי כמה ימים וירפא מאשר לשים את המשחות שאיני יודע כמה הם יכולים להזיק לי ולא עוזרים. אך האם יש משהו בסגנון שפחות ישרוף ויעזור גם ? כרגע אני שם משחה לתינוקות שמקילה אבל לא מרפאת.