עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/05/2003 | 15:47 | מאת: גילה דיין

אני סובלת ממעיים עצלות וזאת לאחר שעשיתי פעמיים קולונסקופיה לפני כשנה עשיתי דיאטה והרופא המליץ על כדורי אלוה לשחרור מעצירות נטלתי את הכדורים במשך כשנה יום יום והייתה לי יציאה קבועה בבקר. עד לפני כחודש הכדורים הפסיקו להשפיע עלי שאלתי האם הכדורים מסוכנים לבריאות האם יש תרופה אחרת טבעית שאוכל לקחת ללא סכנת "התמכרות" כזו או אחרת. אבילק,שזיפים,מוציוטל.פיגלקס לא עוזרים לי אנא עזרתכם תודה גילה

05/05/2003 | 15:28 | מאת:

שלום גילה ותודה על פניתך אין שום תכשיר שעוזר, ושמשתמשים בו לתקופה העולה על שבוע, שלא יגרום למעיים עצלות. זה לא משנה אם זהו תכשיר "טבעי" או תרופתי. לימור איזנבוד