כדורי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/05/2003 | 01:33 | מאת: soopafly

שלום רציתי לדעת האם ניתן להשיג בסופרפארם פרו-אקטידיל או קתג'ל שהן תרופות שלפי הבנתי מכילות אך ורך אנטיהיסאמין ? ושנית האם הן אכן לא דורשות מרשם ?

01/05/2003 | 01:39 | מאת: soopafly

רק תיקון קטן מההודעה המקורית ....

02/05/2003 | 06:47 | מאת:

שלום soopafly ותודה על הפניה פרו-אקטידיל הינו אכן אנטי היסטמין. נמכר עם מרשם רופא. קתג'ל, אם אני מבינה נכון את השם בעברית, איננה תרופה אנטי היסטמינית ומטרתה שונה לחלוטין. היא נמצאת רק בבתי החולים. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

05/05/2003 | 21:49 | מאת: אסתרקה

יש יופי של כדור שינה שלא צריך מירשם רופא כדי לקנות אותו ויש להשיגו בכל בית מרקחת חופשי חופשי. לכדור קוראים "יוניסום". מתוך ניסיון אני ממליצה לקחת רק חצי כדור היות והנ"ל תותח אמיתי. שינה נעימה.