ויטמין B12 !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/04/2003 | 10:42 | מאת: איילת

שלום רב! לי יש מחסור בויטמין B12 ואני לוקחת כבר 3 חודשים ויטמין מתחת ללשון.בבדיקת דם התגלה כי כרגע ה-B12 עלה והרופא המליץ לי לקחת את הויטמין חודש כן חודש לא. האם זה נכון לעשות כך? כמו-כן אני מרגישה שאני כל הזמן רעבה האם ייתכן כי הויטמינים מגבירים לי את התאבון?? תודה מקרב לב איילת

30/04/2003 | 18:07 | מאת:

שלום איילת ותודה על פניתך מינון כזה נקרא "מנת אחזקה", והוא מקובל. בצורה זו תצרכי פחות כדורים ותצליחי לשמור על רמת B12 מאוזנת. לויטמינים יש בהחלט את האפשרות לפתוח תאבון אצל חלק מהאנשים. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

30/04/2003 | 21:25 | מאת: miki

בענין ויטמין B12 גם לי רופא המליץ לקחת אותו שלושה חודשים, אני לוקחת כבר חודש ועליתי בחודש הזה 2 ק"ג, זה הגיוני? אני כל הזמן רעבה. החלטתי להפסיק לקחת את הכדור.