חומצה פולית +מולטי ויטמין+פרוביוטקיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/04/2003 | 22:27 | מאת: יעל

שלום רב, לפני יותר משלושה חודשים עברתי גרידה. רופא רשם לי מרשם של חומצה פולית 5 מ"ג. לאחרונה בגלל שלקחתי אנטיביוטיקה עקב דלקת בגרון המליצו לי הרוקחים לקחת מולטיוטמין מסוג LIFE + פרוביוטיקה. האם אין סתירה בין הכדורים והאם כדאי לקחת את כולם יחד?האם מומלץ ורצוי לקחת את כל התוספים הנ"ל? תודה מראש יעל

28/04/2003 | 15:37 | מאת:

שלום יעל ותודה על פניתך את יכולה לקחת את כל הכדורים שציינת. אין ביניהם סתירה . לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם