פרוינטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/07/2004 | 07:31 | מאת: מ

אני לוקחת פורינטול במינון 75 מ"ג ביום לטיפול במחלת הקרוהן. באחת הפעמים שבאתי לרכוש את התרופה הזהיר אותי הרוקח לישטוף ידיים לאחר ניטילת הכדור שכן יש בו חומרים לא טובים לעור. הדבר נראה לי מוזר שכן בדרך כלל שוטפים ידיים לפני נטילת כדור ולא אחרי (אלא אם כן מדוברא בגל או מישחה) ואם כדור מספיק מסוכן שיש ליטול ידיים אחריו אז כיצד יתכן שנתנו לי בכלל לקחת אותו? שאלה נוספת: מכיוון שבכל כדור 50 מ"ג ואני צריכה 75 מ"ג , האם יש מכשיר שחותך את הכדור לשניים? תןדה מ

24/07/2004 | 13:22 | מאת: חיפאית

שלום מ, בקשר למכשיר שחותך כדור לשניים - לפני כמה שנים קניתי מכשיר קטן כזה, בבית מרקחת. הוא בצבע תכלת, תוצרת ארה"ב, כתוב עליו למעלה - LGS. אז הוא עלה כמה עשרות שקלים. היה מכשיר דומה מהמזרח הרחוק, אבל הרבה פחות נוח. חיפאית

25/07/2004 | 04:23 | מאת: מ

31/07/2004 | 19:31 | מאת:

שלום מ אין הוראה לשטיפת ידיים אחרי נגיעה בכדור. בתור המלצה זה טוב אך אין חובה. יש לקניה מכשיר לחציית כדורים בכל בית מרקחת. לימור איזנבוד